Válaszd a neked legszimpatikusabb
Costa Coffee-t!

A Costa Coffee története 50 évvel ezelőtt kezdődött, két testvérrel és egyetlen álommal. Rengeteg minden változott azóta, de a kiváló ízű kávé iránti elkötelezettség megmaradt. A Costa termékei többféle változatban érhetőek el otthoni és munkahelyi fogyasztásra, illetve a kávézók és bárok vendégei számára. 

‌Az Arabica és Robusta kávészemek egyedi keverékéből összeálló Signature Blend kávékeverék kétféle pörkölésben fogyasztható: a sötét pörkölésnél gazdag karamellás aroma, pörkölt mogyoró és csokoládés jegyek teszik tökéletessé az ízélményt, míg a közepes pörkölést selymes és mogyorós ízvilág, valamint gazdag aroma jellemzi. A legkiválóbb 100% Arabica kávészemekből álló The Bright Blend és Columbia Single Origin keverékeket zamatos citrusos jegyek és egy csipetnyi karamell izgalmas kombinációja jellemzik. 

A Costa szemes, pörkölt és őrölt, valamint kávékapszulák formájában is megtalálható a boltok polcain. A szemes kávék 1 kg-os és 500g-os kiszerelésben vásárolhatók meg, őrölt kávék 200g-os kiszerelésben és a hosszantartó aromát megőrző „soft pack” csomagolásban érhetőek el. A Costa fivérek mesteri alkotása kapszulákba rejtve is megtalálható: a selymes és mogyorós ízjegyeket hordozó Signature Blend az alapja valamennyi Nescafé® Dolce Gusto® kompatibilis kapszulának, míg a Nespresso® kompatibilis kapszulák 5 különböző ízben érhetők el.